Personalia

Tuin- en landschapsarchitect Jörn De Leeuw

Van jongs af aan ben ik altijd geïnteresseerd geweest in tuinen en alles wat daar bij hoort. Reeds vanaf mijn kinderjaren onderhield ik samen met mijn toenmalige buurman een moestuin en verzorgde onze eigen tuin zoals onkruid wieden, bladeren opruimen, gras afrijden enz… , mijn ouders waren hier zeer tevreden over want zo hoefden zij dit niet meer te doen.
Omdat ik al reeds op vroege leeftijd wist wat ik wou worden later, heb ik in mijn secundaire studies een richting gekozen welke mij een goede basis gaf voor mijn toekomstige job, namelijk Tuin - en landbouwschool Pts te Mechelen (voormalige Pito).
Nadat ik deze op 6 jaar had afgerond, heb ik mijn grote passie gekozen : Tuin - en landschapsarchitect in de Horteco hogeschool in Vilvoorde (nu te Jette gelegen).
In 2006 ben ik afgestudeerd en reeds in 2007 Verdé in het leven geroepen. Een grote sprong in het duister maar ik wist wat ik wou worden en ging recht op mijn doel af. Een beslissing waar ik nog geen moment spijt heb van gehad, tenslotte heb ik van mijn hobby en passie mijn beroep kunnen maken.

Jörn De Leeuw

 

 

Verdé tuinarchitectuur

Verdé is sinds 2007 actief en onze core business is het ontwerpen van tuinen en groenzones, volledig naar de wensen en eisen van de klant maar in de stijl van Verdé.
Zowel stadstuinen als grote landschapstuinen krijgen dezelfde behandeling, namelijk ze zijn uniek en hoe groot of klein ook, ze krijgen dezelfde kwalitatieve behandeling.
Wij kunnen ofwel enkel de plannen uittekenen, of voor een totaalconcept zorgen, van het eerste gesprek tot en met de uitvoering en opvolging.
Ook na de aanleg van uw tuin kan u steeds rekenen op Verdé, zowel voor onderhoud als voor het antwoorden van vragen omtrent uw tuin.